Reklama
 
Blog | Victor Neckar

Ženu na Hrad.


Proč zákonodárci České republiky volí na Hrad jenom muže? Proč podle nich významná osobnost v Česku je pouze muž? Proč prezidentem musí být muž i když nic takového v Ústavě nestojí? V Ústavě dokonce není ani zmínka o významné osobnosti! V Republice žije více žen než mužů, děvčata se ve škole více učí, ženy mají lepší vzdělání a znají lépe pravopis než muži. Když podle poslanců a senátorů na Hradě musí být významná osobnost, proč by to nemohla být významná osobnost ženského pohlaví?

Upozornění: Nasledující není vhodné pro osoby které jestě nedosáhly voličského věku.

Bezohledu na to co říkají přiblblá česká média, nejznámějším a nejpopulárnějším Čechem, široko daleko ve světě, je Sylvie Tomčalová. Je globálně nejlepším, neoficiálním a přitom státem neplaceným velvyslancem České republiky. Již jenom za toto by měla být prezidentem. Je nejen velmi úspěšná a slavná ale splňuje i veškeré předpoklady pro tento nejvyšši státní úřad. Pracovně zná několik jazyků a její angličtina v porovnáni s ukňučeným Klausem a bručivým Havlem je výborná. Její svěží tvář a komunismem neposkvrněná minulost by pomohla občanům se konečně zbavit blbé nálady.

Republika v čele se Sylvii by neměla žádné nepřátele, neboť celý svět ji obdivuje a miluje. I kdyby se nějaký blázen z al-Kájdy někde našel, Sylvie by ho snadno zlikvidovala. V minulosti vlastnoručně zneškodnila i ta největší černá torpeda. Nebylo by zapotřebí mít na českém územi základny cizích vojsk a suverenita Republiky by byla zachována. Česko by dokonce mohlo vystoupit z finančně nákladného NATO neboť Sylvie by neváhala se osobně postavit tankům nepřátelských či spřátelených armád. Sylvie není žádná kuňka, je bojovnice ale nejedná vždy z posice síly. Je i výborný diplomat. Když to situace vyžaduje a je to v zájmu vlasti, umí i zadnici políbit.

Sylvie hrála ve více filmech než Ronald Reagan, nejlepší americký prezident. Natočila jich víc než 500. V hereckém uměmí bývalá první dáma Republiky Veškrnová, která měla hrát v “Odcházení” v Národním divadle, (jako by ji čeští občané za ta léta na Hradě neměli dost), ji nesahá ani ke kotníkum.

Hlavně a na rozdíl od kožených, bakalů, švarcenbeků a švejnarů, kteří se přijeli do Republiky obohatit, Sylvia jela do ciziny si vydělat peníze a do své rodné země se vrátila s plnou portmonkou.

Nadále, její umelěcké jméno je Sylvia Saint, tak od země kde je hlavou státu Svatá (Saint), by ani církev nechtěla vrátit ukradený majetek.



Také by pomohla při vyrovnání státního rozpočtu. Klaus, který se rád cpe svíčkovou, má omáčkou pokapané obleky a stát vyhazuje hodně peněz za jeho oblečení a čistírnu. Sylvii na dělání parády stačí jenom pár vysokých bot a nebo vůbec nic.


Stát má velké výdaje na prezidenský úřad ale Klaus pouze po světě Republice plodí ostudu. Sylvia by naopak za mnohem menší náklady pokleslou reputaci Republiky ve světě ztopořila.

Dokonce při návštěvě Hradu, zahranični turisté by se přestali hloupě ptát, proč má ten český lev dva ohony.



Sylvie na rozdíl od svých předchůdců s pošramocenými charaktery z doby komunismu, Havlem a Klausem, před občany by nic neskrývala a dlouho na Hradě panující pokrytectví a nenávist by nahradila pravda a láska.


A hlavně, tentokrát česká media nebudou lhát, když bez nadsázky budou říkat:
CELÝ SVĚT NÁM ZÁVIDÍ, NAŠI KRÁSNOU SYLVII.




Reklama