Reklama
 
Blog | Victor Neckar

Komunismus, fašismus a klimatismus.

Nevím čím to je, ale Evropané jsou povedená sebranka. Nestačil jim komunismus a fašismus a nestačí jim současný statismus. Chtěji aby jim další "ismus" nasadil chomout a obral je o svobodu a peníze.

Jako v každém hnutí, které otřáslo světem i v popředí klimatistů bojujících proti antropogennímu globálnímu  oteplovaní  je pokroková mládež a avangarda elitářských intelektuálů pod vedením těch nejlepších z nejlepších.  Ideologicko-vědeckou větev vede bývalý strojvedoucí z Indie a ve finanční straně působí zprosdtředkovatel  hazardu a sázeni v Las Vegas a Anglii.

 

Reklama

 

  copenprot1.jpg

Na rozdíl od toho co se mnoho řadových klimatistů domnívá,  IPCC (Mezivládní panel pro změnu klimatu) neprovádí žádný vlastní výzkum a ani  nemonitoruje změny klimatu a jemu příbuzných  jevů. Vědecké práce si pouze objednává a dobře za ně platí.  Ty ale musí souhlasit s jeho hlavní agendou. Proto také ten nedávný  skandál – climategate. I když více než jasně se naše planeta  již  deset let ochlazuje,  celá činnost IPCC spočívá  ve vydavání poplašných zpráv  týkajících se antropogenního oteplovaní (podle usneseni UNFCCC z roku 1992).

 

 

polarbearparliament.jpg

Nejen roste populace polárních medvědů a množství ledu v Arktiku,  ale roste i nehoráznost klimatistické propagandy.

 

 

 Twat1.jpg

 Předsedou tohoto povedeného panelu je ještě povedenější  Dr. Pachauri (Pačauri).

The Telegraph píše: …..Téměř uniklo pozornosti jak si Dr. Pachauri vytvořil po celém světě ohromující portfolio obchodních zájmů se subjekty, které investují miliardy dolarů v organizacích závisejicich na politice a doporučení IPCC. Jsou to banky, ropné, energetické společností a investiční fondy významně se podílejicí na obchodování s uhlikem a trvale udržitelnými technologiemi, které dohromady tvoří nový a nejrychleji rostoucí komoditní trh na světě v hodnotě mnoha bilionů dolarů ročně.

Dnes, kromě role předsedy IPCC, Dr. Pachauri je na více než dvaceti místech, jako ředitel nebo poradce pro firmy, které hrají hlavní role v novém a mezinárodním klimatickém průmyslu. Je pozoruhodné, jak teprve nedávno vyšel najevo ohromující rozsah jeho osobního propojení s korporacemi a organizacemi, které budou mít z doporučení IPCC obrovské zisky……

secrcow.jpg

Jinak hodně mluvný Dr. Pachauri nejen moc neříká o svých finančních zájmech a zdrojích, ale jako věřící hinduista naprosto  mlčí o stádech posvátných krav v Indii, která každý den chrlí megatuny skleníkových plynů.

 

cow-gas-tank-404_686141c.jpg 

Nějaká korporace, se kterou je doktor Pachauri propojen, zajistě najde řešení.

 

 

043_overcrowded_train_India.jpg 

Doktor ekonomických věd Rajendra Kumar Pachauri začal svou zářnou kariéru coby strojvedoucí na indické železnici, kde získal nenahraditelnou zkušenost jak manipulovat davem. Zachránce lidstva od globálniho oteplování, ale  vzbuzuje ve mně nepřijemný pocit.  Připomíná mi bývalého českého mašinfíru, který se dal na politiku a při zachraňování národa před kapitalismem na akciích, dnes již zkrachované  Moravia Energo, pěkně zbohatnul.

 

 

Nová komodita a nové kasíno.

Obchodování s uhlíkovými kredity je nová, na obchodu založená metoda, která slouží  k omezení produkce skleníkových plynů a tím přispěje ke snižování globálního růstu teplot.

 

 Coalpowerplant.png

A mávnutím kouzelného proutku z kouře vznikla nová komodita.  Také vznikly nové, hezky ekologicky se jmenující burzy, Climex, BluNex a nové firmy.  Evropská Unie jako první  rozjela povinný ETS  (emission trading system) a zmonetizovala čoud.   Světové makleřské firmy a investiční banky  mají další prostředek k nafukování finančních bublin a  je to pouze otázka času než se z karbonových kreditů stanou toxické deriváty.  Karbonové kredity jsou jako cirkevní odpůstky, ale hřešící firmy na rozdíl od naboženských hříšníků za ně platit nemusely.  Podle odhadu, exhalace sklenikových plynů v Evropě začne klesat teprve až po 2020 a v Číně a Indii se dokonce mluví o poklesu emisí až někdy 2050 – 2060.

 

 

Las_Vegas_Snow_1_gallery__418x400.jpg

Velmi trefné je i to, že karbonové kasíno pomohl rozjet velký zprosdtředkovatel hazardu a sázení v  Las Vegas a Anglii,  Cantor.

 

 globe_money_article.jpg

O to, aby tato obrovská redistribuce majetku šla „správným“ směrem se postará CO2 legislativa a regulace.  Když si uvědomíme, že historický obsah CO2 v atmosféře je dnes velmi nízký, že globální povrchové teploty klesají, že teploty oceánů klesají a že klíčoví zastánci teorie globálního oteplování způsobeného lidskou aktivitou falšují údaje na podporu svých argumentů, celá idea „čištění“ atmosféry od oxidu uhličitého je absurdní.  Ovšem idee komunismu a fašismu také byly absurdní.