Reklama
 
Blog | Victor Neckar

Jirka, již vyhrál!

Ano, Jirka již dávno vyhrál srdce obyčejných občanů a nyní to bude oficielně potvrzený u uren.

Průměrný český volič není zas tak hloupý aby znovu volit nějakou sebezvanou pravicovou stranu podvodniků, která umožní boháčům ještě více zbohatnout a ostatním nebohatým pouze zvedne daně a sníží životní úroveň. Český homo economicus o nějaké utahovaní opasků v zájmu pravicové ideologie nestojí a ví jak volit a která strana je pro něj nejlepší.

Přes veškerou propagandu v mediích také ví, že Jirka je nejen lidumil ale i nejlepší organizátor a ekonom, kterého republika má. Jirka svojí organizační schopností pomohl polomrtvé ČSSD utéct hrobníkovi z lopaty a své hluboké ekonomické znalosti získal ne na nějaké profláknuté univerzitě ale v praxi, co by manažér v RaJ.

Co se lidumilství týče v porovnání s Jirkou, světově věhlasný humanista Havel vypadá jako lidožrout. Kdo tomu nevěří, ať si přečte esej od kojetínského Kundery a vyhnance z blogrespektu, „ Jak Paroubek kradl salámy „. Jirka nekradl salámy za účelem sebeobohacení ale aby naplnil prázdné žaludky hladových vojáků ČSLA. Jak sama Petra dosvědčí, Jirka má vedle sexovního mozku i dobré srdce.

Nejhorší scénář pro Česko by byla štíhlá výhra ODS, následovná tahanicí okolo vytvoření koaliční vlády. Tuto situaci by využily hedgové fondy a koruna by neměla ani hodnotu zlámané grešle. Po jasné výhře Jirky, který slíbil vstup v roku 2015 do EMU, koruna sice nepatrně oslabí ovšem ne o tolik o kolik poklesla za vlády velmi populárniho, bývalého soudruha Fishera. Konečně občané budou moci být hrdí na to, že premiér socialista Jirka nebyl nikdy u komunistů. Letos již bylo dost Nečasu a tak ať konečně Jirka zazáří.


Reklama