Reklama
 
Blog | Victor Neckar

CO2penhagen

Byl to doposud nejdůležitější summit tohoto století a všichni kteří tam byli se dohodli na tom, že se nedohodli.

Byl to pěkný plenární sněm. Byl to slet vyznavačů antropogenního oteplování, aktivistů, alarmistů,  atmosferických anarchistů, alechemistů, aparátčíků z OSN a vůdců z 192 zemí světa.  Na místním letišti přistálo více než 150 privátních letadel a již nebylo  místo, kam je zaparkovat. Pro přepravu delegátů bylo třeba 1200 limuzín.  Dánsko tolik limuzín nemá, a tak většinu si jich  muselo půjčit z Německa.  Obamovo letadlo  „Air Force One“ cestou na summit  vypustilo více než 5000 tun CO2.   Letadla  dopravující vůdce a jejich zástupce ze všech konců světa, z  Číny, Indie, Brazílie, Austrálie, Kanady a Tuvalu, vychrlila další desetitisíce tun CO2.  Maroko ani za rok neudělá tak velkou karbonovou stopu jakou za 11 dnů zanechal Carbonhagen .

 Copensculp.jpg

Za účelem neohřívat zeměkouli bylo možné udělat  telekonferenci, ale zatím ústříce, lososy a bifteky se nedají posílat po optickém vláknu.  Proto jako obvykle i tuto extravaganci zaplatili daňoví poplatníci.

Reklama

 

 

 

Tuvalu_COP15-Activists2.jpg

Co se  ale stane TUVALU?  Jak  zachráníme obyvate Tuvalu a podobných míst před utopením?

 

 

tuvaluair.jpg

Tichý oceán ostrovy nepohltí.  Hladina oceánu zde již 50 let nestoupá, ba naopak klesá.   Souostroví, vedle Vatikánu a Monaka, patří k nejmenším zemím světa.  I tak z písečných ostrovů, kde není žádná infrastruktura, kde není ani pitná voda, by se většina z 10882 obyvatel nejraději odstěhovala někam jinám.  IPCC na předvídání mořských hladin používá špatný počítačový model.  Satelitní obrazy a manuální měření mořské hladiny tvrzení IPCC o světové potopě jasně vyvracejí.

 

 

 

kili.jpg

Sníh mizí s Kilimanžára. 

Toto sice do nedávna byla pravda. Když domorodci v širokém dalekém okolí hory vykáceli všechny stromy, změnili  místní ekosystém a sníh začal ubývat.  Díky novému zalesňování dnes sněhu na Kilimanžáru přibývá.

 

 

 

aidswheel2.jpg

Lidé v Africe z vysokého obsahu CO2 umírají!

V Africe nikdo z důsledku nepatrně vyššího atmosferického obsahu CO2 ještě nezemřel.  HIV/AIDS, malárie, tuberkulóza, podvýživa a války stále zabíjejí milióny Afričanů.  Bez ohledu na následky kolonialismu, prohnilá OSN, nenažraná Světová banka a naprosto zkorumpované místní vlády dělají celou situaci ještě horší.

 

 

 

  paleocarbon.gif

Podle globálnich oteplovačů je atmosférický obsah CO2 nebezpečně „vysoký“.  Jak je ale zde na grafu vidět,  dnes je CO2  prakticky na historickém minimu.

 

 

 

NP2-10-07.gif

Proč tedy takový humbuk?

Globalní oteplování  pro mnoho občanů není věda ale náboženství, zbrusu nová ideologie pro 21 století.  Al Gore je velekněz a velký učitel.  

 

 

 

 

pachauri_cop15_20091208-134755-6_web.jpg

Pachauri a jeho vědci“ z IPCC si vybírají pouze ta fakta, která pasují do jejich oteplovacího modelu a hromadná media horlivě jejich propagandu šíří.  Lidově demokratická Wikipedie se stala aktivistkou  a  nepohodlnou  pravdu o globálním oteplování  cenzuruje.

 

 

 

nobel.jpg

Zatím se nedohodli, ale mnoho povyku kolem globího oteplováni není pro nic. Jistým skupinám jde nejen o kontrolu světového bohatství ale i o kontrolu celosvětové populace. Proto brzo bude nutné v zájmu zdraví matičky Země začít s čistkou. Bude nutné všechny popírače antropogenního globálního oteplování umlčet.