Reklama
 
Blog | Victor Neckar

Pěkně pitomá media.

Po zahrání 18 děr, nejdu si sednout k devatenácté, jedu domu neboť  musím vzít psiska na procházku. Ale rádio v autě  najednou hlasí, že Tiger Woods měl vážnou autonehodu. "Chudák Tiger", myslím si.

Doma se dívám na  internet co se o Tigrově nehodě píše. Je pozdě odpoledne ale nehoda se stala  brzo ráno a přímo před jeho rezidencí. Toto samo o sobě je moc divné, myslím si. Přece si v  2:30 ráno Tiger nepojede pro pizzu ale nechá si ji, jako každý normální člověk, dovézt.

Reklama

Média píší, že manželka Elin údajně rozbila okno auta aby ho z havarovaneho vozidla mohla vyprostit. No tohle je již doopravdy moc. Jak mohla Tigrova manželka v jejich hermeticky uzavřeném hradu slyšet Tigera při couvání z garáže brnknout o hydrant?  I tomu kdo toho o Tigrovi ví jenom málo, je jasné, že média lžou. Mezi Tigrem a Elin to již delší dobu neklape a Tigera si dokonce nedávno klofla po publicitě a penezích toužici Rachel Uchitelova.  Proto Tigrova nehoda byla úplně jiná, než co media líčí.  Tigerova manželka Elin mu za nevěru namlátila. Tělesně zdatná Elin začala Tigera fackovat a tak utekl a zamknul se v autě. Erin vzala jednu golfovou hůl, kterých má Tiger v garáži plno a začala mlátit holí do auta. Tiger v samé zbrklosti při couváni narazil do hydrantu a auto se zastavilo až o strom na sousedově pozemku. Elin rozbila okno, vytáhla Tigra z auta a  dala mu pár dalších. Proto našli zmláceného Tigera na zemi.

Poučení z této příhody je pro nás ne to, že na Tigra stačí golfová hůl v ženské ruce ale o prolhanosti medií. Když media mizinformují a lžou o triviální záležitosti jakou je tato Tigrova nehoda tak ovšem lžou mnohem více o událostech na Wall streetu, Blízkem, Středním a Dalném východu, jednoduše řečeno, lžou o všem.

 

 Zde co píše idnes:

Zde se již idnes polepšuje:

 

 

Mezi Tigrem a Elin to již delší dobu neklape. 

 Mezi Tigrem a Elin to již delší dobu neklape.

 

 

 Jak mohla Tigrova manželka v jejich hermeticky uzavřeném hradu slyšet Tigera při couvání z garáže brnknout o hydrant? (vlevo)